Amsterdam Street Art
Projects

Met haar bereik van meer dan 2 miljoen urban-minded volgers op digitale kanalen en de straat biedt ASA u als influencer grote waarde in het activeren van uw product of dienst. Als betrokken partner is ASA bovendien in staat om naast uitvoering ook mee te ontwikkelen aan succesvolle campagnes. Grote merken zijn u voor gegaan en door onze authentieke werkwijze blijkt onze invloed in de urban scene zeer effectief.

Urban
Brands

Gezien ons brede expertise kunnen wij uw merk of bedrijf op meerdere disciplines ondersteunen. Zo kan ASA middels gerichte methodieken uw merk activeren onder uw doelgroep, kan ASA uw Creative Partner zijn voor uw urban minded campagne en kan ASA u faciliteren in het vergroten van de creativiteit en inspiratie voor uw organisatie en klanten. Onderstaand worden onze producten op basis van deze drie disciplines nader toegelicht.

Op zoek naar exposure voor uw Merk?

Door haar stevig gewortelde positie binnen de urban- en streetart scene, is ASA uw ideale mediapartner voor urban-minded campagnes rond product activatie en andere promotionele activiteiten. Wij hebben veel ervaring met maatwerk opdrachten, dus gaan ook graag met u om de tafel.

0
X